Nicole van Dijk

Nicole van DijkDe mens in zijn totaliteit vind ik het meest boeiende wat er is. Tijdens mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut heb ik vaak gevoeld hoe aanraking mensen kan emotioneren. Oprechte aandacht en contact raakt mensen. Deze bijzondere momenten brachten mij bij haptotherapie.

Ik vind het mooi om samen te ontdekken waardoor mensen (fysiek, geestelijk en emotioneel) vastlopen. Voelen wat hen bezighoudt, dit herkennen en begrijpen, maakt dat ze weer in beweging komen, zichzelf hervinden en weer zin, rust en energie hebben om weer voluit te leven, om er te mogen zijn.

Ik ga graag samen op zoek naar jouw eigen identiteit, jouw authenticiteit, zodat je dat zelf kunt voelen en ernaar kunt handelen. Doel is het (her)vinden van je evenwicht, passie en zingeving, zodat je open in het leven kunt staat.

Mijn persoonlijke kwaliteiten zijn mijn betrokkenheid en sensitiviteit. Het meekijken, luisteren en voelen wat iemand bezighoudt en dit teruggeven.
Daarbij is openheid, afstemming en duidelijkheid in het contact vanzelfsprekend van groot belang.
Zelf ben ik energiek en ondernemend. Ik ga graag op ontdekkingsreis en kan de diepte ingaan, maar zal naast alles wat zich aandient, lichtheid en humor nooit uit het oog verliezen.